Skip to main content

Pyöräilyreitit

Tutustu Astuvansalmen kalliomaalauksiin sähköpyörällä

Koe unohtumaton seikkailu luonnossa ja vieraile Astuvansalmen upeilla kalliomaalauksilla vaivattomasti sähköpyörällä! Sähköpyörä on helppo ja miellyttävä ajettava, sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille pyöräilijöillekin.

Lähde Tuukkalan tilalta ja nauti 25 km kauniista maisemista pyöräillen. Perille päästyäsi patikoit noin tunnin matkan Astuvansalmen kalliomaalauksille ja ihastut noin 5000 vuoden takaiseen historiaan.

Vuokraa sähköpyörä meiltä. Annamme opastuksen pyörän käyttöön ja reitti-infon. Vuokra sisältää kypärän, huomioliivin ja pyörälukon.

Pyöräilyä 45 km ja kävelyä noin 2 tuntia.

Irja Hannosen luontopolulle sähköpyörällä

Lähde seikkailuun ja koe luonnon rauha sähköpolkupyörän selässä! Reittimme vie sinut Irja Hannosen luontopolulle (Karkauksentie 914), jossa patikoit kauniiden maisemien keskellä noin 2 tuntia. Matkan varrella sijaitseva laavu kutsuu nauttimaan eväitä ja pitämään hengähdystauon.

Jatka matkaasi Karkauksen maitotietä pitkin kohti idyllistä Suomenniemeä. Pysähdy virkistäytymään Rantinhoviin. Voit palata suoraan Tuukkalan tilalle tai kiertää viehättävän Kuomiokosken kautta.

Vuokraa sähköpyörä meiltä. Annamme opastuksen pyörän käyttöön ja reitti-infon. Vuokra sisältää kypärän, huomioliivin ja pyörälukon.

Pyöräilyä noin 70 km ja kävelyä 2 tuntia.