Tekemistä 

Vihreän kullan kulttuuritie

Erinomaisia reittejä autoilijoille, moottoripyöräilijöille sekä polkupyöräilijöille

Tuukkalan tila sijaitsee Vihreän kullan kulttuuritien varrella. 

Majapaikassamme on ilmainen parkkeerausmahdollisuus aivan majoitustilan edustalla. Motoristeille ja pyöräilijöille on erilliset vaatteiden kuivaustilat. Kesäaikaan on myös pyykinpesumahdollisuus.

Pitkän pyöräilypäivän päätteeksi meiltä saa myös vuokrata valmiiksi lämmitetyn saunan.

Suosittuja pyöräilyreittejä

Suur-Saimaan kierros 358 (528) km: Lappeenranta – Savitaipale – Ristiina – Mikkeli – (Savonlinna – Punkaharju) – Ruokolahti - Imatra – Lappeenranta.

Puumalan saaristoreitti on 60 km pituinen pyöräilyreitti. Reitti kulkee Saimaan maisemissa läpi harjujen, siltojen ja saarien. Hurissalon ja Lintusalon väli matkustetaan Norppa II –pyörälautalla pitkin Saimaata.

Tanssilavaromantiikkaa vanhaan malliin!   

Tanssipaketti Metsälinnaan ihan niin kuin silloin ennen!

Hinta 120 €/2 henkilöä

  • tanssilippu kahdelle
  • majoitus aitassa tai ilmastoidussa huoneessa 
  • maalaisaamiainen
  • polkupyörät
  • alkaa klo 16:00 ja loppuu seuraavana päivänä klo 11:00
Metsälinnan lavatanssit

Kannattaa saapua hyvissä ajoin Tuukkalan tilalle ennen tansseja, niin voit majoittua kaikessa rauhassa ja nautia terassilla kylmää juotavaa sekä tutustu muihin tansseihin lähteviin. Majoitustiloissa on jääkaapit ja pihalla grilli.

Ennen tansseja

Pakettiimme kuuluu polkupyörä tanssi-illaksi. Voit käydä mennessä matkan varrella Ravintola Martan terassilla aistimassa paikallista ”before dance” meinikiä… Nauti virkistävä juoma tai pieni välipala, istu ilta-auringon kajossa ja rentoudu! Terassilta on 200m Metsälinnan tanssilavalle, tie on vähän liikennöity paikallistie.

Lavatanssit

Pakettiin kuuluvalla lipulla pääset sisään lavalle. Lipun hintaan sisältyy tanssikurssi klo 16.30 - n. 18 kuusi kertaa kesässä (arvo 3€ / henkilö / kerta).  Tutustu kurssi-iltoihin Metsälinnan ohjelmasta.

Lavalla on tarjolla tanssimusiikkia laidasta laitaan, pientä suolapalaa, kahvia, virvokkeita ja oluttarjoilu.

Kesäyön huumaa tanssien jälkeen

Mikä onkaan romanttisempaa kuin tanssien päätyttyä hypätä pyörän selkään ja ajella kesäyössä. 

Uskaliaimmat voivat tehdä pienen mutkan ja käydä öisellä uintiretkellä Ristiinan Rantapuiston vieressä olevan saaren uimarannalla. Puistossa voi tutustua muinaisiin kalliomaalaus figuureihin, joista on tehty jäljennöksiä kivipaaseihin. Alueella on kivoja istumapenkkejä haaveilua varten.

Reitti kulkee jo totuttua kevyen liikenteen väylää ja syrjäistä hiekkapintaista kylätietä myöten. Reitin varteen osuu koko maaseudun kirjo: lampaita laitumella, sorsapariskunta omassa lammikossaan, metsää ja peltoa. Usvaisesta horisontista saattaa jo auringon kajo pilkistää. Kyllä nyt uni maittaa!

Hyvää yötä

Nyt onkin hyvä aika suunnata kohti kutsuvaa joustinpatjoilla varustettua aittaa. Tarjolla on myös jäähdytyksellä varustettuja huoneita.

Aamulla

Tanssipakettiin kuuluva tukeva aamiainen tarjoillaan päärakennuksen kuistilla. Voit ihastella maalaismaisemaa ja sata vuotta vanhaa hirsiseinää. Nykyaikaa tarjoaa langaton laajakaistayhteys, jonka käyttö sisältyy hintaan. Aamiaisen suhteen voi esittää toivomuksia isäntäväelle jo edellisenä päivänä.

Tervetuloa!

Koko vuoden

Kesällä 

Talvella

  • Luistelukenttä ja murtomaaladut Ristiinan koulukeskuksella
  • Ski Tornimäki 
  • Kisakaaren tanssit talviaikaan sunnuntai-iltaisin