Skip to main content

Tanssipaketti Metsälinnaan 

Tanssilavaromantiikkaa vanhaan malliin!   

Sisältö
  • tanssilippu yhdelle tai kahdelle
  • majoitus aitassa tai ilmastoidussa huoneessa 
  • maalaisaamiainen
  • polkupyörät
  • alkaa klo 16:00 ja loppuu seuraavana päivänä klo 11:00

Voit myös kysyä sähköpostilla info@tuukkalantila.com tai soittaa Leenalle puh. 045 634 9299.

Metsälinnan lavatanssit

Majoittuminen

Kannattaa saapua hyvissä ajoin Tuukkalan tilalle ennen tansseja, niin voit majoittua kaikessa rauhassa ja nautia terassilla kylmää juotavaa sekä tutustu muihin tansseihin lähteviin. Majoitustiloissa on jääkaapit ja pihalla grilli.

Ennen tansseja

Pakettiimme kuuluu polkupyörä tanssi-illaksi. Voit käydä mennessä matkan varrella Ravintola Martan terassilla aistimassa paikallista ”before dance” meinikiä… Nauti virkistävä juoma tai pieni välipala, istu ilta-auringon kajossa ja rentoudu! Terassilta on 200m Metsälinnan tanssilavalle, tie on vähän liikennöity paikallistie.

Lavatanssit

Pakettiin kuuluvalla lipulla pääset sisään lavalle. Lipun hintaan sisältyy tanssikurssi klo 16.30 – n. 18 kuusi kertaa kesässä (arvo 3€ / henkilö / kerta).  Tutustu kurssi-iltoihin Metsälinnan ohjelmasta.

Lavalla on tarjolla tanssimusiikkia laidasta laitaan, pientä suolapalaa, kahvia, virvokkeita ja oluttarjoilu.

Kesäyön huumaa tanssien jälkeen

Mikä onkaan romanttisempaa kuin tanssien päätyttyä hypätä pyörän selkään ja ajella kesäyössä. 

Uskaliaimmat voivat tehdä pienen mutkan ja käydä öisellä uintiretkellä Ristiinan Rantapuiston vieressä olevan saaren uimarannalla. Puistossa voi tutustua muinaisiin kalliomaalaus figuureihin, joista on tehty jäljennöksiä kivipaaseihin. Alueella on kivoja istumapenkkejä haaveilua varten.

Reitti kulkee jo totuttua kevyen liikenteen väylää ja syrjäistä hiekkapintaista kylätietä myöten. Reitin varteen osuu koko maaseudun kirjo: lampaita laitumella, sorsapariskunta omassa lammikossaan, metsää ja peltoa. Usvaisesta horisontista saattaa jo auringon kajo pilkistää. Kyllä nyt uni maittaa!

Hyvää yötä

Nyt onkin hyvä aika suunnata kohti kutsuvaa joustinpatjoilla varustettua aittaa. Tarjolla on myös jäähdytyksellä varustettuja huoneita.

Aamulla

Tanssipakettiin kuuluva tukeva aamiainen tarjoillaan päärakennuksen kuistilla. Voit ihastella maalaismaisemaa ja sata vuotta vanhaa hirsiseinää. Nykyaikaa tarjoaa langaton laajakaistayhteys, jonka käyttö sisältyy hintaan. Aamiaisen suhteen voi esittää toivomuksia isäntäväelle jo edellisenä päivänä.

Tervetuloa!