• englanti
  • saksa

Vastuullisuus

Meille on myönnetty Green Key -merkki toukokuussa 2018. Merkki kertoo, että olemme sitoutuneet henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen.

Teemme yhdessä: koko henkilökuntamme on mukana ympäristötyössä, kerromme tekemästämme ympäristötyöstä ja sen merkityksestä.

Aamiaisella tarjotaan lähi- ja luomuruokaa. Haudutettu luomukaurapuuro maistuu oman puutarhan marjojen ja luomumaidon kera. Aamiasmunat ovat oman kanalan munia. Talon uunituoreet leivät maistuvat kahvin, teen tai omatekoisten omena- tai marjamehujen kyydittämänä. Jos hyvin onnistaa, pääset maistamaan isännän paistamia vohveleita talon hunajan ja omenehillon kera.

Kanat pitävät huolen ruokahävikistä. “Eilisen leipä on huomisen muna”

Valaistuksessa käytämme energiansäästö- ja led-lamppuja. Näitä meillä on jo vähintään 75% valaisimista. Aina kun vaihdamme uuden lampun, valitsemme ympäristöä säästävän.

Tehostamme vedenkäyttöä: keittiössä tiskaamme tarkasti ja tehokkaasti, ja valtaosassa kohteestamme on vettä tehokkaasti säästävät suihkut ja hanat.

Kaikki pesuaineet on valittu ekologisin perustein.

Lajittelemme jätteet tarkasti ja tehokkaasti – uudelleenkäyttöön soveltuvat ohjataan kierrätykseen.

Olemme hyödyntäneet vanhoja rakennuksia ja tiloja uudelleenkäyttöön B&B-toimintaamme.

Olemme LGBTQ kohde ja kuulumme lisäksi We speak Gay -verkostoon. Yhdenvertaisuudella tarkoitamme Tuukkalan tilalla sitä, että kohtelemme kaikkia ihmisiä kunnioittavasti ja yhdenvertaisesti riippumatta heidän sukupuolestaan, iästään, etnisestä tai kansallisesta alkuperästään, kansalaisuudestaan, kielestään, uskonnostaan tai vakaumuksestaan, mielipiteestään, vammaisuudestaan, terveydentilastaan, seksuaalisesta suuntautumisestaan tai muusta henkilöön liittyvästä syystä.